Verksted om lyd som kunst for barn og unge

VI SØKER DELTAGERE I ALDEREN 11-15 TIL ET VERKSTED SOM HANDLER OM HVORDAN LYD KAN BLI BRUKT SOM KUNST MED BILLEDKUNSTER SIRI AUSTEN

NÅR SKJER DET? Lørdag 25. november klokken 11:00-14:30 på Kulturskolen

Har du lyst å lære hvordan lyd brukes i kunst? Hvordan lyd fungerer og få muligheten til å bygge din egen høyttaler? Bli med på et kunstnerisk verksted sammen med lydkunstneren Siri Austeen! 

HVORFOR LYDKUNST?

Å forstå hvordan lyd virker og produseres, er viktig for musikere, filmskapere, spilldesignere, forskere og mange fler. Det er gøy å jobbe med lyd, det er interessant og det åpner opp for nye måter å oppleve verden på! Bli med på lydkurs, og lær noe helt nytt om lydene som omgir oss hver dag.

LYST Å VITE MER OM KUNSTNEREN?

Siri Austen som kommer fra Oslo er for tiden på et kunstneropphold her i Sokndal og utforsker landskapene våres gjennom lyd. Siri er en billedkunstner, og opptatt av forhold mellom lyd, sted og virkelighet; hvordan ulike lytte-strategier påvirker vår opplevelse av virkeligheten og oss selv, som en sansende del av dette. 

Austeen har utstilt og fremført verk blant annet på Henie Onstad Kunstsenter, Nasjonalmuseet, Ultima festivalen, Falstadsenteret, Kunstnernes Hus, Galleri Rudolfinum Praha og Kurt-Kurt Berlin. Av offentlige kunstoppdrag kan nevnes Sivilt Rosignal for Fredrikstad festning 2009.

Lær mer om hennes kunstneriske praksis på www.soundcloud.com/siri-1-3

LYST Å VÆRE MED ELLER VIL HØRE MER? TA KONTAKT:
e-post: velferdenscene@gmail.com
Instagram: @velferden

Telefon: 47178299

Forrige
Forrige

Møt Anna Krook-Riekkola

Neste
Neste

Konsert med Bishop & Breistein